Årets Unge Erhvervsleder 2013​

Årets unge Erhvervsleder Amager 2013, satte for 3. år i træk fokus på de unge dygtige ledere på Amager. Amager Erhvervsråd var ligesom ved de foregående to kåringer, hovedsponsor af arrangementet.

Aftenen bød bl.a. på tale af Hugo Andersen, formand for Amager Erhvervsråd, som kort fortalte om det at være leder, samt Amager Erhvervsråds samarbejde med JCI.

Herefter var det tid til aftenens hovedtale, der blev holdt af Christian Friis, administrerende direktør for CA a-kasse. Indlægget omhandlede ledelsesgerningen og de udfordringer der følger med, samt de forventninger der stilles til en leder. Talen var i fin tråd med arrangementets fokus, og blev mødt med stor interesse.

I løbet af aftenen blev de nominerede deltagere og virksomheder præsenteret. De nominerede var:

  • Thomas Enevold - Danbolig
  • Bjørn Weber - Øens Ejendomsadministration
  • Steffen Bagge - Sitel
  • Jesper Schow Petersen - Lån & Spar Bank

Kandidaterne udgjorde et fornemt felt, men der skulle findes en vinder. Dommerpanelet, som bl.a. bestod af Hugo Andersen, formand for Amager Erhvervsråd, kårede Thomas Enevold som Årets Unge Erhvervsleder Amager 2013. Med titlen følger bl.a. deltagelse i den nationale kåring senere på året, samt et gavekort til Insightkurser. Amager Erhvervsråd ønsker Thomas tillykke med den fine pris, og ser frem til et ligeså succesfuldt arrangement næste år. Nedenfor ses en række billeder fra arrangementet​

Årets Unge Erhvervsleder 2012 Onsdag d. 31/10-2012 afholdte JCI med støtte fra Amager Erhvervsråd kåringen af "Årets Unge Erhvervsleder Amager 2012". Aftenen var ligesom sidste år en stor succes, som bl.a. bød på spændende foredrag om ledelse, samt kåringen af Årets Unge Erhvervsleder Amager. Vinderen af "Årets Unge Erhvervsleder Amager" blev Daniel Schwartz Bojsen fra Rambøll Management Consulting. Nedenfor ses en række billeder fra aftenen.​

Amager Erhvervsråd - Hveensvej 5, DK 2300 København S​

​Telefon: 32 50 44 01     

​Vi er blevet vurderet 5,0 ud af 5 stjerner baseret på mere end 2 anmeldelser på Facebook