Trafikal infrastruktur​

Amager Erhvervsråd anerkender, at den evigt stigende bil- og lastbiltrafik er en alvorlig udfordring for både København og Amager.

Men Amager Erhvervsråd anerkender ikke, at ensidig nedskæring af antallet af parkeringspladser og ligeså ensidig besværliggørelse af biltrafik i hovedstaden er løsningen på denne udfordring. Det er faktisk det stik modsatte.

Amager Erhvervsråd opfordrer til, at den samlede trafikale situation i København og på Amager behandles på en realistisk, holistisk og nytænkende måde, hvor politikere, erhvervsliv og andre relevante organisationer samles om at udvikle bæredygtige og fleksible løsninger.

Amager Erhvervsråd påpeger, at bæredygtig i denne sammenhæng IKKE kun betyder et hensyn til de miljøomkostninger, som trafikken har, men også bæredygtighed i relation til at få hele byen til at fungere og f.eks. give håndværkere mulighed for at transportere medarbejdere og materialer til og fra opgaver i det centrale København eller på de tæt befolkede dele af Amager.

Amager Erhvervsliv oplever, at virksomheder helt opgiver at arbejde i hovedstaden, fordi det er alt for vanskeligt at komme til og fra og ikke mindst parkere i nærheden af det job, man er bestilt til.

Se også: Forslag om bred arbejdsgruppe

Amager Erhvervsråd - Hveensvej 5, DK 2300 København S​

​Telefon: 32 50 44 01     

​Vi er blevet vurderet 5,0 ud af 5 stjerner baseret på mere end 2 anmeldelser på Facebook