Forslag om bred arbejdsgruppe

Amager Erhvervsråd har ikke fundet de vises sten og de endegyldige løsninger på den markante trafikale udvikling, som alle prognoser forudsiger blot vil fortsætte.

Men netop fordi udviklingen kun går i én retning, så kræver det åbent sind at indrette København og Amager, så byen kan fungere trafikalt.

De ansvarlige politikere, planlæggere og alle øvrige implicerede parter – inklusiv ikke mindst Københavns og Amagers erhvervsliv bliver nødt til at finde fælles løsninger og nye ideer snart.​

Amager Erhvervsråd mener, at ingen kan være tjent med, at trafikal tilsanding af hovedstaden dagligt koster millioner af ubemærkede kroner i spildtid og tabt arbejdsfortjeneste.

Trafikken til og fra Amager er blandt de mest belastede flaskehalse uanset hvilken vej, man vælger at transportere sig på land – se også ’havnetunnel’.

Derfor foreslår Amager Erhvervsråd, at der hurtigst muligt etableres en hurtigt arbejdende arbejdsgruppe med deltagelse af et bredt udsnit af involverede parter til at foreslå nytænkende, fleksible og effektive løsninger på hovedstadens trafikale udfordring.

Amager Erhvervsråd - Hveensvej 5, DK 2300 København S​

​Telefon: 32 50 44 01     

​Vi er blevet vurderet 5,0 ud af 5 stjerner baseret på mere end 2 anmeldelser på Facebook